RIVER JE GAZDA U BUENOS AJRESU: Rondon i Dijas "pojeli" Bombonjeru!

Autor:

Sport

01.10.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelci Rondon i Dijaz.

RIVER JE GAZDA U BUENOS AJRESU: Rondon i Dijas "pojeli" Bombonjeru!

Foto: www.profimedia.rs

River Plata je vladar Bunenos Ajresa, pošto je u jednom od najvećih i najspektakularnijih derbija na svetu - Superklasiku, savladala Boku Juniorsa sa 2:0 (1:0).

"Milioneri" su pojeli krcatu Bombonjeru, stadion Boke, i sada su drugoplasirani na tabeli sa bodom manje (13) od Indepedijentea, odnosno izjednačeni sa Hurakanom.

Strelac prvog gola za goste  bio je nekadašnji napadač Njukasla, Zenita i Evertona Salomon Rondon u 41. minutu, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena. Kolumbijski golgeter bio je junak nakon što ga je lopta slučajno zakačila i na putu ka golu prevarila iskusnog golmana domaćih Romera.

Plavo-žuti su bili najbliži izjednačenju u 75. minutu kada im je poništen gol rezerviste i čuvenog Urugvajca Edinsona Kavanija. Lopta je, takođe srećno, nekako došla do Edisona Kavanija posle odbitka, koji je fudbalski uhvatio lepe makazice, ali je u VAR sobi procenjeno da je bio ofsajd.

Trijumf Rivera overen je u šestom minutu sudijske nadoknade kada je Enco Dijas postavio konačnih 0:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading