UŽASNE SCENE NA STADIONU! Bebu izvlačili kroz žičanu ogradu! Žestok OBRAČUN huligana i policije! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan prizor.

UŽASNE SCENE NA STADIONU! Bebu izvlačili kroz žičanu ogradu! Žestok OBRAČUN huligana i policije! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Strašne scene stižu iz Argentine. Meč Liga kupa u kome su se sastali Godoj Kruz i Belgrano, prekinut je na 30 minuta, jer su huligani divljali van stadiona, a nemiri su se potom preneli i unutar objekta.

U klinču su se našli navijači domaćeg Godoja koji nisu imali ulaznicu za utakmicu i policija, koja je u pokušaju da ih zaustave da uđu na tribine ispalila gumene metke i bacila suzavac i šok bombe na njih, posle čega su se sukobi još više rasplamsali.

Usled jakog vetra, suzavac se preneo na tribine gde je situacija postala dramatična. Navijači su bežali sa tribina, nastala je opšta panika, a jedini način da se izvuku sa tribina bio je kroz "žicu" na stadionu. Neki su krenuli da skaču sa tribina i vatrogasci su ih zaustavljali, a samo pukom srećom je izbegnuta tragedija.

Tokom tih dešavanja, navijači koji su bili pri normalnom razumu su počeli da spašavaju i decu i bebe, koje su bile verovali ili ne bile na tribini sa najvatrenijim pristalicama i na kraju su uspeli da je dodaju kroz žičanu ogradu, kako bi je spasili od suzavca.

Pukom srećom izbegnuto je da se završi s žrtvama, pa je posle pola sata duel nastavljen, a oni koji su ostali na tribinama nisu mnogo toga videli, jer je meč završen remijem bez golova (0:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading