VIKTORIJA BEKAM NE DA NA MUŽA: Želim da UBIJEM NAVIJAČE koji su maltretirali Dejvida! ZLOSTAVLJALI su me, prošla sam kroz pakao

Autor:

Sport

30.09.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga engleske fudbalske zvezde o turbulentnim vremenima nakon Svetskog prvenstva 1998.

VIKTORIJA BEKAM NE DA NA MUŽA: Želim da UBIJEM NAVIJAČE koji su maltretirali Dejvida! ZLOSTAVLJALI su me, prošla sam kroz pakao

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam

Viktorija Bekam, supruga proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama, ne da na svog dragog! Naime, bivša pop-zvezda je u dokumentarcu na Netfliksu govorila o maltretiranju njenog supruga 1998. godine, nakon ispadanja reprezentacije Engleske sa Svetskog prvenstva.

Tadašnja zvezda Mančester junajteda i svetskog fudbala uopšte zaradila crveni karton, što  je po mišljenju mnogih, naročito onih ostrašćenih navijača "gordog albiona", umnogome uticalo da nacionalni tim doživi eliminaciju od selekcije Argentine nakon penala u osmini finala.

- To je bila apsolutna mržnja, javno maltretiranje na nekom neverovatnom nivou - rekla je Viktorija Bekam, a onda otkrila kako se Dejvid osećao:

Foto: www.profimedia.rs

NA UDARU: Dejvid u dresu Reala nekoliko godina kasnije

- Bio je depresivan. Bio je u pravoj kliničkoj depresiji. Još uvek želim da ubijem ljude koji su mu to učinili. I kroz ono što sam ja prolazila, kroz ta ekstremna vremena, čitava zemlja me je mrzela. Prezirali su me. To mi je promenilo život. Osećala sam se ranjivo i usamljeno. Gde god da sam bila, mentalno su me zlostavljali. Pljuvali su, gledali me čudno, dolazili i unosili mi se u facu. Bilo je jako teško - otkrila je Viktorija.

Bekam je u tom periodu zaista preživeo pakao, pošto se kompletna engleska javnost obrušila na njega. Tada su čak i mediji, konkretno Dejli Miror, pozivali na njegov linč, a i tadašnji premijer Toni Bler ga je označio kao krivca za ispadanje reprezentacije Engleske sa Svetskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading