LEO MESI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nije mi bilo dobro u Parizu, jedino MENE NISU NAGRADILI!

Autor:

Sport

21.09.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji govorio je o brojnim temama.

LEO MESI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nije mi bilo dobro u Parizu, jedino MENE NISU NAGRADILI!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi i njegov transfer iz Barselone u PSŽ izazvali su tektonske promene u svetu fudbala na leto 2021. godine. Međutim, ubrzo je postalo jasno da jedan od najboljih u istoriji nije zadovoljan u Parizu, što zbog rezultata, što zbog odnosa prema njemu lično.

A šta je bila kap koja je prelila čašu?

Nije mi bilo u planu da odem u Pari Sen Žermen, ali se desilo. Uvek sam govorio da se stvari dešavaju sa razlogom. I sada smatram, koliko god da mi tamo nije bilo dobro, iz tog kluba sam postao prvak sveta. Pa, ako je to bila cena... Mi smo postali šampioni sveta, a oni, zemlja iz koje je klub u kojem se igrao - nije. I to je bila naša "krivica". Zato sam bio jedini od svih fudbalera Argentine koji su postali prvaci sveta koji nije dobio priznanje od svog kluba - otkrio je Mesi.

Foto: Tanjug/AP

UZEO "BOGINJU": Leo

On je sada član Intera iz Majamija u kojem je, naizgled, prilično srećan.

- Ustajemo svi u sedam, doručkujemo, vodimo klinca potom u školu. Posle toga odlazim na trening, jer su nam rano zbog velike vrućine. Veoma je važno da stignem na vreme, jer u klubu postoji politika kazni za kašnjenje, ali ne samo zbog toga, nego ako kasniš, to ostavlja loš utisak na ekipu. Kući stižem oko jedan posle podne, ručam sa Antonelom, malo dremnem ili odgledam neki film ili seriju. Oko tri popodne idemo po klince u školu i vodimo ih na njihove treninge - dodaje slavni Argentinac.

Govorio je i o planovima za budućnost.

Stvarno ne znam šta ću. Volim sve što ima veze sa fudbalom, volim da budem sa decom, da ih učim stvarima. Sviđa mi se posao sportskog direktora. Ali, ne znam odakle ću da počnem - završio je Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading