IMA SE, MOŽE SE: Proslavljeni srpski fudbaler gradi OGROMAN TRŽNI CENTAR u Šumicama!

Autor:

Sport

28.09.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće 3.000 kvadratnih metara!

IMA SE, MOŽE SE: Proslavljeni srpski fudbaler gradi OGROMAN TRŽNI CENTAR u Šumicama!

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, uplovio je u građevinske vode i u narednom periodu investiraće novac u tu vrstu biznisa. 

Naime, Kolarov se odlučio da sagradi tržni centar, a izbor je pao na neobičnu lokaciju - Topličinu ulicu u zrenjaninskom naselju Šumice.

- Nedavno su počeli pripremni radovi na parceli u Topličinoj ulici, gde će se nalaziti tržni centar "Riteil park Topličina" - stoji u objavi gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure, pa se dodaje:

- Poslovni prostor u naselju Šumica gradi firma čiiji je suvlasnik nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Simo Salapura primio je Aleksandra Kolarova, koji je gradonačelniku Zrenjanina poklonio i dres Mančester sitija, kluba za koji je s uspehom nastupao.

- Juče sam u svom kabinetu priredio prijem za Aleksandra Kolarova i njegove saradnike. Dobio sam uverenje da će se lokali useliti početkom 2024. godine. Za nas je veoma važan dolazak novog investitora, ulaganje u Zrenjanin, a pre svega otvaranje novih radnih mesta. Izgradnjom ovog centra biće otvoreno oko 40 novih radnih mesta. Ukupna površina objekta biće oko 3.000 kvadratnih metara - dodao je Salapura.

 

 

Podsetimo, Kolarov je rođen u selu Vojka, koje se nalazi u blizini Stare Pazove i nalazi na oko 85 kilometara od Zrenjanina. Osim Sitija, Kolarov je igrao još i za Čukarički, Lacio, Inter i Romu, dok je za srpski nacionalni tim nastupio u 94 navrata i postigao je 11 golova. Profesionalnu karijeru okončao je u julu prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading