MILAN OTPUTOVAO BEZ JOVIĆA: Evo zašto Srbin neće igrati u sredu za "rosonere"

Autor:

Sport

26.09.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog će se svideti Lukinim fanovima.

MILAN OTPUTOVAO BEZ JOVIĆA: Evo zašto Srbin neće igrati u sredu za "rosonere"

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Fudbaleri Milana u u sredu od 18.30 gostuju Kaljariju u utakmici šestog kola Serije A, a u ekipi se neće naći reprezentativac Srbije Luka Jović.

Kako prenose italijanski mediji, stručni štab "rosonera", na čelu sa Stefanom Piolijem, odlučio je da centarfora ostavi u Milanu kako bi radio na svojoj fizičkoj spremi.

Srbin je na San Siro stigao poslednjeg dana prelaznog roka, na pozajmicu iz Fiorentine, a od moguće tri utakmice je zaigrao na dve. Međutim, oba puta je ušao sa klupe i ukupno je na terenu proveo 40 minuta, a stručni štab želi da ga koristi mnogo više ubuduće.

Upravo zbog toga Jović nije otputovao sa ekipom na Sardiniju, već će u Milanelu najbrže dostići željeni nivo fizičke spreme i moći će da zaigra u startnoj postavi, što je plan ljudi u klubu. Oni ne kriju da su svesni da u svojim redovima imaju rasnog golgetera, koji će sa punim baterijama rešetati mreže i računaju da Luka može da bude taj koji će ih ove sezone voditi još dalje nego što je polufinale Lige šampiona ili četvrto mesto u Seriji A.

Podsetimo, Jović je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a potom je nastupao još sa Benfiku, Ajntraht iz Frankfurta, Real Madrid, Fiorentinu i sada Milan, što su klubovi kojima se mogu pohvaliti samo istinske legende najvažnije sporedne stvari na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading