LEPE VESTI ZA LUKU JOVIĆA: Dobija ŠANSU OD STARTA!

Autor:

Sport

25.09.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika da pokaže talenat.

LEPE VESTI ZA LUKU JOVIĆA: Dobija ŠANSU OD STARTA!

Foto: prinskirin/tviter

Luka Jović je ovog leta pojačao italijanskog velikana Milan. Dobija priliku srpski reprezentativac uglavnom s klupe, ali ako je verovati pisanju ugledne "Gazzete", stvari će se uskoro promeniti.

U Milanu su zadovoljni kako trenira, pa će priliku protiv Kaljarija u sledećem kolu Serije A dobiti od starta.

Ovo bi Joviću trebalo da bude prvi start za Milan od kako je postao član kluba sa San Sira, a takođe bi čitav napad trebalo da bude izmenjen, jer bi po boku odmor dobili i Leao i Pulišić, pa bi Jovićeva podrška sa krila trebalo da budu Samjuel Čukvueze i Noa Okafor.

Konkurencija u špicu Milana je velika, ali je vreme da Luka zablista i pokaže da je jedan od najboljih napadača na svetu.

Pronašao je klub koji mu odgovara, a koliko je srećan u prestonici mode nije krio.

Učiniću sve da ostvarim ciljeve sa Milanom. Bilo je kontakata početkom leta, moja želja je bila da dođem u Milan. Čekao sam Milan, sve ostale ponude sam odbio - rekao je Luka po dolasku među roso-nere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefano Pioli

 

Stefano Pioli veruje u Luku.

- Rekao mi je da veruje u mene i da je siguran da ćemo imati odličnu saradnju. Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa njim. Nisam fizički 100 odsto spreman, pa ću morati naporno da radim da bih dostigao željenu formu. Ovo je veliki korak napred za mene. U Realu stvari nisu išle najbolje, ali sada sam deo jednog od najboljih klubova na svetu. Nadam se da ću imati sreće i da ću da se vratim na svoj stari nivo - zaključio je Luka Jović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading