KLOP TRLJA RUKE! Novi POTPIS u Liverpulu!

Autor:

Sport

25.09.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor potpisan na još četiri godine.

KLOP TRLJA RUKE! Novi POTPIS u Liverpulu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Liverpula i grčki reprezentativac Kostas Cimikas potpisao je novi, višegodišnji ugovor sa klubom, saopštio je večeras engleski premijerligaš.

Iskusni defanzivac (27) je na Enfild stigao 2020. godine iz Olimpijakosa. On je za engleski klub ukupno odigrao 63 meča i imao je 12 asistencija, ali se još nije upisao u strelce u dresu "redsa".

Britanski mediji navode da je Cimikas produžio ugovor sa Liverpulom do juna 2027. godine.

 

 

- Veoma je mi je drago što sam produžio ugovor sa Liverpulom. Isplati se rad i trud koji sam uložio u prethodnom periodu. Kao što sam rekao u mnogim intervjuima, ovaj tim ima mnogo, mnogo stvari zajedno da postigne. Želim da budem deo toga od prvog minuta - rekao je Cimikas za zvanični sajt Liverpula.

Grčki fudbaler je ove sezone odigrao dve utakmice za ekipu Jirgena Klopa.

- Za mene je najvažnije da osvajam trofeje sa Liverpulom. Mislim da ovaj tim ima veliki potencijal da osvoji još trofeja u budućnosti. Fokusirani smo 100 odsto na naredne utakmice i svi smo spremni da postignemo velike stvari u budućnosti - istakao je Kostas Cimikas, koji je za reprezentaciju Grčke upisao 29 mečeva.

Podsetimo, Liverpul je u šestom kolu Premijer lige savladao Vest Hem rezultatom 3:1, golovima dvostrukog strelca Mohameda Salaha i Dioga Žote, dok je jedini pogodak za "čekićare" dao Džered Bouven.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading