ULETEO KOLIMA U ZLATARSKO JEZERO, ISKOČIO IZ VOZILA: Detalji nesreće kod Kokinog Broda!

Autor:

Hronika

25.09.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji nesreće na regionalnom putu Zlatibor-Nova Varoš.

ULETEO KOLIMA U ZLATARSKO JEZERO, ISKOČIO IZ VOZILA: Detalji nesreće kod Kokinog Broda!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Juče oko 18 časova došlo je do nesreće kada je na regionalnom putu Zlatibor-Nova Varoš, blizu mesta Kokin Brod automobil sleteo u Zlatasko jezero.

Muškarac koji je upravljao vozilom marke ''reno'', beogradskih registarskih oznaka, uspeo je da ispliva nakon što je njegov automobil sleteo niz strminu u Zlatarsko jezero. Nesreća se dogodila u blizini mesta Albanska česma, na preglednom delu magistrale.

Vozač je iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i između bankine i zemljanog nasipa sleteo u jezero, ali je iz automobila uspeo da iskoči.

Prema rečima očevidaca sreća u nesreći je da u vozilu nije bilo drugih putnika i da je vozač uspeo da iskoči. Vozač je zadobio lakše povrede i prevezen je u bolnicu u Novoj Varoši, a vozilo je ostalo pod vodom koja je na ovom mestu duboka oko tridesetak metara, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading