DA LI JE TSC SRPSKI ILI MAĐARSKI KLUB, KOGA PREDSTAVLJA?! Predsednik Žemberi ŠMEKERSKI ODGOVORIO engleskom provokatoru!

Autor:

Sport

21.09.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licemeri, da li je Mančester siti titulu u Ligi šampiona doneo Ujedinjenim Arapskim Emiratima ili Engleskoj?

DA LI JE TSC SRPSKI ILI MAĐARSKI KLUB, KOGA PREDSTAVLJA?! Predsednik Žemberi ŠMEKERSKI ODGOVORIO engleskom provokatoru!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a

Licemerje "prepoštenih" Engleza ne poznaje granice, a tome svedoči poslednja u nizu provokacija na koju su čelnici TSC iz Bačke Topole, predstavnika Srbije u Ligi Evrope, imali spreman odgovor.

Naime, klub sa severa Srbije u prvom kolu gostuje Vest Hemu, što je bio povod da novinar "Gardijana" Nik Ejms malo da pročešlja istoriju. Pronašao je da TSC finansira Vlada Mađarske, a pošto zapadnom svetu gospodin Viktor Orban predstavlja trn u oku jer im ne polaže im račune, za predsednika Janoša Žemberija imao je trik-pitanje: da li će TSC u Londonu predstavljati Srbiju ili Mađarsku? 

Obe zemlje. Pozvali smo u goste ambasadore i Srbije i Mađarske u Londonu i rekli su da dolaze. Naša zemlja je Srbo-Mađarska - rekao je Janoš Žemberi i dodao:

Foto: Starsport

BRAVO: Janoš Žemberi

- Mi smo srpski klub kojem Mađari pomažu da dostigne nivo na kojem se trenutno nalazi. Vlada Mađarske nam je asistirala u tom projektu, imamo njihovu podršku zbog mađarske zajednice koja živi u gradu i okolini. Ali, mi smo srpski klub.

Novinara Gardijana, koji je u svom tekstu između ostalog srpski fudbal okarakterisao kao haotičan i korumpiran, podsećamo da veliki broj klubova u njegovoj otadžbini zapravo finasiraju i vode stranci. A, potom uputiti kontra-pitanje: Da li je Mančester siti, recimo, doneo titulu Lige šampiona Ujedinjenim Arapskim Emiratima odakle su vlasinici ili Engleskoj? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Bojan

22.09.2023 19:42

Bravo majstore! Pravi odgovor od gospodina! Više doneo i uradio za srpski fudbal nego puno lažnih patriota koji samo pričaju a na delu nigde ih nema.Dobro bi bilo našem fudbalu još stranih ulaganja i zdrave priče. Čestitam ekipi na sjajnoj igri i predstavljanju Srbije na visoko profesionalnom nivou u Londonu.Napred Srbija!Napred TSC!