IZNENADNI PROBLEM ZA ZVEZDU! Da li će on PRVI napustiti Marakanu?

Autor:

Sport

20.09.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je porazom započela učešće u Ligi šampiona.

IZNENADNI PROBLEM ZA ZVEZDU! Da li će on PRVI napustiti Marakanu?

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Dragović i Omri Glazer

Mančester siti je uspeo da preokrene rezultat protiv Crvene zvezde i upiše pobedu na startu pohoda ka odbrani titule u najelitnijem klupskom takmičenju.

Iako je Osman Bukari doveo Beograđane u vođstvo, golovima dvostrukog strelca Hulijana Alvareza i Rodrija, "građani" su stigli do pobede od 3:1.

Čuvar mreže Zvezde Omir Glazer obeležio je ovaj meč, kako zbog spektakularnih odbrana, kojima je ušao u istoriju Lige šampiona (13 na jednoj utakmici, najviše od njenog osnivanja), pa do kiksa kod drugog gola, kojim je direktno uticao da Gvardiolin tim dođe do prvih bodova.

Foto: Tanjug/AP

Glazer brani Halandov udarac

Izraelac je na Marakanu doveden kao dugoročno rešenje, umesto odlazećeg kapitena Milana Borjana i odmah je postao prvi izbor među stativama. Još tokom pripremnih mečeva na turneji po Sankt Peterburgu, Glazer je pokazao da se Zvezda njegovim dovođenjem obezbedila na duge staze.

Primat je potvrdio na superligaškim terenima, da bi na Etihadu doživeo vrhunac karijere odbranivši moguće i nemoguće, kada su svi već lopte videli u njegovoj mreži.

Posle takvog učinka, jasno je da će crveno-beli imati pune ruke posla da zadrže Izraelca u svojim redovima ili će pak, već na zimu morati da poraže novo rešenje na golu, budući da je Omri Glazer u utorak veče "kupio" mnoge evropske gigante.

Ukoliko Izraelac odluči da promeni sredinu, biće to veliki udarac za šampiona Superlige. Ostaje da se vidi da li će najbolji akter premijernog kola Lige šampiona u redovima Crvene zvezde među prvima napustiti Marakanu u zimskom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Gledalac

22.09.2023 15:35

Nije dobar golman onaj koji odbrani i nemoguće, pa posle primi gol kroz "uši".

Predrag

22.09.2023 23:27

Zvezda ( a ni bilo ko drugi ) ne može da izgradi veliki tim sa sezoncima. To je bacanje para i još važnije,gubljenje vremena.