LIVERPUL IZ KECA U DVOJKU: Paker Salah ISPISAO ISTORIJU na gostovanju "vukovima"!

Autor:

Sport

16.09.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jubilej za Egipćanina.

LIVERPUL IZ KECA U DVOJKU: Paker Salah ISPISAO ISTORIJU na gostovanju "vukovima"!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Mohameda Salaha

Fudbaleri Liverpula pobedili su na gostovanju Vulverhempton rezultatom 3:1(0:1) posle preokreta u petom kolu Premijer lige! 

"Vukovi" su fantastično otvorili meč. Već u sedmom minutu Pedro Neto je dobio loptu na svojoj polovini, predriblao nekoliko protivničkih fudbalera i uposlio Hvang Hi-Čana kojem nije bilo teško da zatrese mrežu sa ivice peterca - 1:0. To je ujedno bio rezultat prvog poluvremena kojim su "crveni" mogli biti prezadovoljni, budući da su domaći imali još nekoliko izglednih prilika. 

Slavni klub sa "Enfilda" zaigrao je puno bolje u nastavku, a to je rezultiralo izjednačenjem već u 55. minutu. Salah je uposlio Gakpa, koji je sproveo loptu u mrežu - 1:1, a nedugo zatim svoje mesto na terenu ustupio Nunjezu. Potpuni preokret usledio je u 85. kada je Salah posle driblinga uposlio Robertsona, a levi bek Liverpula iz neposredne blizine matirao golmana Vulvsa - 2:1. Bila je to 200. asistencija za Egipćanina u Premijer ligi posle koje je postao tek drugi fudbaler Liverpula sa minimum 200 asistencija u prvenstvenim utakmicama.

Mo Salah se po treći put našao u ulozi pakera u prvom minutu sudijske nadoknade, nakon što je rezervista Eliot pogodio sa ivice šesnaesterca - 3:1.

Liverpul zauzima prvo mesto u Premijer ligi sa 13 bodova iz pet mečeva, dok je Vulverhempton na 15. poziciji sa tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading