ODLUKA JE PALA! Poznato gde će Dibala nastaviti KARIJERU!

Autor:

Sport

14.09.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Rome Paulo Dibala izrazio je spremnost da nastavi saradnju s "vučicom".

ODLUKA JE PALA! Poznato gde će Dibala nastaviti KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Argentinski reprezentativac Paulo Dibala obavestio je direktora rimskog kluba Tijaga Pinta da želi da produži ugovor sa "vučicom", prenose italijanski mediji.

Bivši fudbaler Juventusa ima ugovor sa Romom do juna 2025. godine, a sjajni napadač bi trebalo da produži saradnju sa finalistom Lige Evrope do 2027.

Dibala bi po novom ugovoru mogao da zarađuje i do 10 miliona evra po sezoni, ali rukovodstvo Rome smatra da bi pregovorima moglo da umanji taj iznos.

Argentinac je na Olimpiko stigao prošle godine bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa "starom damom" iz Torina.

Foto: Tanjug/AP

 

On u ugovoru ima "oslobađajuću klauzulu", koja bi mogla da se aktivira ako neki klub iz Serije A ponudi 20 miliona evropskih novčanica. Za klubove van Italije važi klauzula od 12 miliona evra.

Omaleni "gaučos" (29) je pre Juventusa igrao za Palermo i Instituto, dok je za Romu upisao 39 utakmica i postigao 18 golova uz osam asistencija.

Što se tiče reprezentacije Argentine, tri puta se upisao u listu strelaca na 38 mečeva.

Podsetimo, "vučicu" je ovog leta napustio bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji je postao član francuskog prvoligaša Rena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading