MURINJO KUPUJE U ZVEZDI! Roma želi OVOG fudbalera! Poznato koliko je "vučica" spremna da ISKEŠIRA novca!

Autor:

Sport

11.09.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena pomama za fubdalerom koji se nije naigrao na Marakani.

MURINJO KUPUJE U ZVEZDI! Roma želi OVOG fudbalera! Poznato koliko je "vučica" spremna da ISKEŠIRA novca!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Prema pisanju italijanskih medija, trener Rome Žoze Murinjo zainteresovan je za fudbalera Crvene zvezde Jegora Pruceva (20) koji trenutno igra na pozjamici u Celju.

Mladi krilni fudbaler igra fantastično u prvenstvu Slovenije i pomno ga prate skauti kluba s Olimpika.

Kako prenosi portal "Kalčomerkato", šampion Srbije je spreman da razmotri ponudu "vučice", dok bi transfer bi trebalo da bude realizovan u zimskom prelaznom roku. Ako su navodi Italijana istiniti, uprava Rome je spremna da Crvenoj zvezdi plati 3.000.000 evra za ruskog ofanzivca.

Talentovani Rus stigao je na Marakanu u leto 2022. godine za 900.000 evra iz Sočija. Po svemu sudeći, ovaj transfer srpskog šampiona je bio odlična investicija.

 

 

Prethodne sezone Jegor Prucev dobijao je šansu kod trenera Miloša Milojevića, dok je ovog leta pripreme kod novog šefa stručnog štaba crveno-belih Baraka Bahara dočekao povređen, zbog čega i nije dobio ozbiljnu šansu.

Posle dogovora s rukovodstvom Crvene zvezde, Jegor Prucev i njegovi agenti odlučili su da karijeru nastavi na pozajmici u bivšem šampionu Slovenije, Celju.

Ispostavilo se da je to bio odličan potez, jer je već po dolasku izrastao u jednog od najvažnijih i najbolje ocenjenih igrača ovog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading