SRBIN ČUVA LEĐA RONALDU, SIMEONEU I ADEBAJORU: Dejan Radić brani gol tima sveta u Moskvi

Autor:

Sport

08.09.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čast je igrati meč i prisetiti se legende kao što je Ilja Cimbalar. Sa mnom u timu biće brazilac Ronaldo, Simeone, Adebajor i Koroman, kaže naš golman.

SRBIN ČUVA LEĐA RONALDU, SIMEONEU I ADEBAJORU: Dejan Radić brani gol tima sveta u Moskvi

Foto: www.profimedia.rs

Tim sveta i fudbaleri Spartak iz Moskve odmeriće u subotu snage na memorijalnom meču koji se svake godine održava u čast Ilje Cimbalara, proslavljenog ruskog fudbalera koji je preminuo 2013. u 44. godini. Biće to prilika da Rusija još jednom oda poštu svojoj legendi, a deo spektakla u Moskvi biće i Srbi.

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Radić

Na golu veterana Tima sveta naći se se Dejan Radić, nekadašnji čuvar mreže brojnih klubova uključujući Rad, omladinsku reprezentaciju Srbije, ali i Rostov. Kako je otkrio za Republiku, on će imati čast da čuva leđa brojnim legendama svetskog fudbala.

- Turnir se igra svake godine, a ja sam imao priliku da branim i pre četiri godine. Sada je situacija malo specifička zbog izolacije Rusije, ali koliko sam čuo naš Tim sveta će biti jak i deliću teren sa brojnim asovima. Sa mnom u timu biće brazilski "pravi" Ronaldo, Dijego Simeone, Adebajor, naš Ognjen Koroman i mnogi drugi. Biće to ozbiljna utakmica, a koliko smo čuli već je prodato više od 30.000 karata. Čast je igrati jedan ovakav meč i prisetiti se legende kao što je Cimbalar - rekao je Radić.

Inače, naš golman je profesionalnu karijeru prekinuo kada je na meču dobio udarac u bubreg, pa mu je on odstranjen kao i košarkašu Boriši Simaniću. Zato je poslao podršku reprezentativcu Srbije.

- Potrebno je da prođe vreme, biće Boriša dobro. Ja sam rešio da prekinem karijeru, ali bio sam stariji od Simanića kada mi se desila povreda. On je mlađi i uz pravi pristup, nadzor lekara, fizičku pripremu i prihvatanje situzacije u glavi mislim da će moći da igra i dalje košarku - dodao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading