PANIKA NA NOVOM BEOGRADU! Na svim zgradama upozorenje da se paze SILOVATELJA ALEKSANDRA! (FOTO)

Autor: Republika, S.S.

Hronika

08.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Oprez! Aleksandar K., višestruki seksualni prestupnik! Ordinira po savskim blokovima i Bežanijskoj kosi - navodi se u upozorenju

PANIKA NA NOVOM BEOGRADU! Na svim zgradama upozorenje da se paze SILOVATELJA ALEKSANDRA! (FOTO)

Foto: printscreen/Serbia live - Beograd

Novobeogradskim blokovima širi se velika panika! U pitanju je upozorenje oblepljeno na svim zgradama na kojem je fotografija izvesnog Aleksandra K. za kojeg se tvrdi da je višestruki silovatelj.

- Oprez! Aleksandar K., višestruki seksualni prestupnik! Ordinira po savskim blokovima i Bežanijskoj kosi - navodi se u upozorenju koje je ištampano na papiru, sa sve fotografijom muškarca.

Tu objavu prenele su i beogradske stranice na društvenim mrežama, a stanovnici Novog Beograda su to komentarisali potvrdno, naglašavajući da su ga videli:

- Sve zgrade u Ulici Jurija Gagarina su oblepljene tim upozorenjem.

- Ja sam ga video juče, sedeo je pored mene na vidikovcu (Bežanijska kosa). Malo je izgledao čudno, ali nisam imao pretpostavke da je manijak.

- Ja sam ga videla u Milutina Milankovića, sedeo je na klupici. Imao je neku košulju i plavi šorts, kao teksas.

Foto: printscreen/Serbia live - Beograd

 

Ovim povodom naš portal se obratio istražnim organima kako bi se utvrdile tvrdnje o osuđivanosti Aleksandra K., a odgovori još nisu stigli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Dana

08.09.2023 13:06

Pa sto ga ne prati policija u civilu????Ne razumem????Svakog prestupnika bi trebala da prati policija.Na kraju krajeva,uvela bih cipovanje opasnih prestupnika!!!!!Razmislite,sve ih je vise!!!!

Keti

09.09.2023 19:52

MOLIM VAS objavite sliku bez prikriveni delova da budemo svi upoznati