DANCI SE NE OPUŠTAJU: Nećemo potceniti Partizan!

Autor:

Sport

30.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Nordsjelanda stiže poruka puna poštovanja za crno-bele.

DANCI SE NE OPUŠTAJU: Nećemo potceniti Partizan!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Nordsjelanda

Fudbaleri Partizana i Nordsjelanda u četvrtak od 21 čas u Humskoj igraju revanš meč plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija.

Crno-beli su prošle nedelje u Danskoj doživeli ubedljiv poraz (5:0), ali trener Nordsjelanda Johanes Torup tvrdi da to neće opustiti njegove pulene pred duel u Beogradu.

- Nismo očekivali ovakav rezultat u prvoj utakmici. Ali, bez obzira na rezultat mislim da je Partizan dobar tim. Nikako nismo očekivali da ćemo pobediti 5:0, mislim da kad bismo igrali još deset puta, ne bismo ponovo pobedili ovom razlikom - rekao je Torup na konferenciji za medije u Humskoj.

Republika

Foto: FK Partizan

Detalj sa prve utakmice ovog dvomeča

Torup je nastavio u istom ritmu.

- Shvatamo revanš veoma ozbiljno, pa iako imamo zgusnut raspored i moramo neke igrače da odmorimo, neće biti nekih velikih izmena u timu, jer nam je i u drugom meču bitan dobar rezultat. Važno je da dobro počnemo, da pokažemo šta možemo u gostima da odigramo. Iako imamo dobar rezultat iz prvog meča, ne potcenjujemo nikog - zaključio je Torup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading