ŠOK ZA DELIJE: Crvena zvezda OSTAJE bez defanzivca!

Autor:

Sport

29.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti navijačima šampiona Srbije.

ŠOK ZA DELIJE: Crvena zvezda OSTAJE bez defanzivca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde na sjajan su način započeli novu sezonu. Izabranici Baraka Bahara su upisali 11 vezanih pobeda, što na pripremnim mečevima, što u okviru prvenstva, međutim, prošlog vikenda su doživeli šok.

Niz uspešnih rezultata je prekinut na "krovu", gde su crveno-beli poraženi sa 3:2 od Voždovca, i tako ostali bez prvog mesta na tabeli Superlige, koje trenutno drži ekipa TSC-a.

Samo nekoliko dana nakon jedne loše vesti za navijače tima iz Ljutice Bogdana, navijači ovog tima bi vrlo brzo mogli da dobiju još jednu. Naime, trenutno je izvesno da će Zvezda ostati bez već viđenog pojačanja na Marakani.

U pitanju je Vanja Drkušić, fudbaler Sočija, koji nastupa u ruskoj Premijer ligi. Drkušić je bio velika želja Baraka Bahara, ali se sada za njegove usluge raspituje i francuski prvoligaš Nant.

Prema pisanju pojedinih medija, Nant je spreman da za njega izdvoji znatno veću sumu novca od Zvezde, pa i pored želje samog fudbalera da obuče crveno-beli dres, Drkušić je sada mnogo bliži Francuskoj.

Videćemo u narednim danima kakva je sudbina bivšeg fudbalera Brava, Rendea i Herenvena, ali je jasno da Crvenoj zvezdi pod hitno treba još jedan štoper, kako bi mogla da pruži ozbiljniji otpor ekipama u grupnoj fazi Lige šampiona.

Podsetimo, žreb za elitno takmičenje je u četvrtak, a tada će šampion Srbije saznati imena rivala u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading