VELIKI PREOKRET JUNAJTEDA! Fulam jak i bez Mitrovića, Srbin utišao Liverpul

Autor:

Sport

26.08.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U duelu Brentforda i Kristal Palasa ništa novo.

VELIKI PREOKRET JUNAJTEDA! Fulam jak i bez Mitrovića, Srbin utišao Liverpul

Foto: Tanjug

U terminu od 16 časova odigrano četiri meča Premijer lige, a najzanimljivije je bilo u Mančesteru gde je domaći Junajted ugostio takođe velikana ostvrskog fudbala Notingem Forest.

Ekipa Erika ten Haga uspela je da dođe do velikog preokreta, pošto je nadoknadila dva gola minusa. Avonji je već u drugom minutu doveo goste u vođstvo, da bi ga Boli 120 sekundi duplirao. Eriksen je na 2:1 smanjio u 17. minutu, što je bio konačan rezultat prvog poluvremena. "Crveni đavoli" su u nastavku krenuli na sve ili ništa i to im se isplatio već u 52, kada je Kazemiro izjednačio na 2:2. Konačan rezultat i na kraju zasluženu pobedu domaćih na "Old Trafordu" postavio je Fernandeš u 76. sa penala.

Vice-šampion Engleske - Arsenal nije uspeo da pobedi Fulam u malom gradskom derbiju Londona. "Kolibri" ni 31. put zaredom na gostovanju "tobdžijama" nisu upisali tri boda, ali mogu biti zadovoljni i sa jednim pošto su sa igračem manje uspeli da dođu do 2:2. Bez Aleksandra Mitrovića, godinama najboljeg igrača koji je nedavno prešao u Al Hilal, gosti su prvi došli do gola preko Pereire u prvom minutu. Arsenal sve do 70. nije uspeo da probije bunker domaćih, već mu je to pošlo za nogom sa 11 metara, a precizan je bio Saka. Totalni preokret najavio je Nketia (72), da bi Fulam koji je od 83. igrao sa čovekom manje u polju golom Palinje u 87. minutu načinio veliko iznenađenje.

Takođe u malom londonskom derbiju, između Brethorda i Kristal Palasa, ništa novo! Dva kluba ponovo su remizirala - 1:1. Peti put zaredom od osam međusobnih duela u istoriji. Brenford ima jednu pobedu, a ostalih sedam završeni su nerešeno. Šade je domaće doveo u vođstvo u 18. minutu, a konačan rezultat postavio je Andersen u 76.

Fudbaleri Evertona prvi put u klupskoj istoriji zabeležili su uvodna tri poraza u Premijer ligi. Negativnom rekordu doprineo je Vulverhempton, pošto je u Liverpulu slavio sa 1:0. Čovek odluke bio je Saša Kalajdžić, Srbin koji nastupa za reprezentaciju Austrije, golom u završnici meča na stadionu "Gudison park" - 87. minut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading