SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Novi potpis u Mančesteru!

Autor:

Sport

23.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao "građana".

SITI DOBIO VELIKO POJAČANJE: Novi potpis u Mančesteru!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija slave pogodak

Bernardo Silva, krilni fudbaler Mančester sitija, potpisao je novi ugovor sa osvajačem Lige šampiona iz prethodne sezone.

Osim najjačeg evropskog takmičenja, Siti je u sezoni za nama osvojio i Premijer ligu, odnosno FA kup, a Portugalac je u tome imao značajan udeo.

Već šest sezona je Bernardo na Etihadu, a i pored glasina da će ove sezone otići iz Engleske i pojačati Barselonu ili PSŽ, sjajni fudbaler će u dresu Mančestera biti sve do 2026. godine.

- Imao sam šest sjajnih godina u Mančester sitiju i srećan sam što ću i narednih nekoliko provesti ovde. Osvajanje triple krune prošle sezone bilo je nešto psoebno, uzbudljivo je biti eo tima sa toliko želje za uspehom. Uspeh vas tera da idete na još više i ovaj klub mi daje priliku da i dalje pobeđujem. Obožavam menadžera, kolege i navijače i nadam se da ćemo delilti još lepih trenutaka u narednim godinama - poručio je Silva.

Nakon odlaska Rijada Mareza, kao i Ilkaja Gundoana, Pep Gvardiola nije smeo da ostane bez još jednog člana svoje mašinerije, pa su sve učinili na Etihadu kako bi privoleli Portugalca da produži ugovor. Na kraju, to se i isplatilo.

Silva je u sezoni za nama odigrao čak 55 utakmica u svim takmičenjima u dresu najboljeg tima na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading