SITUACIJA SE ISKOMPLIKOVALA: Petrović ODLOŽIO dolazak u Čelsi!

Autor:

Sport

23.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ništa od prelaska srpskog čuvara mreže u slavni klub.

SITUACIJA SE ISKOMPLIKOVALA: Petrović ODLOŽIO dolazak u Čelsi!

Foto: Starsport

Đorđe Petrović

Golman Nju Inglanda i srpski reprezentativac Đorđe Petrović odložio je zbog vize dolazak u London na potpisivanje ugovora sa Čelsijem, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Petrović je danas trebalo da doputuje u London, ali je odložio put pošto prvo mora da reši vizu zbog čega će u glavni grad Velike Britanije stići u četvrtak ili petak. On bi posle lekarskih pregleda trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Čelsijem.

Londonski klub je za ovaj transfer izdvojio 16 miliona evra. Ukoliko sve prođe dobro, srpski golman će se za mesto prvog čuvara mreže boriti sa Špancem Robertom Sančezom, nakon što su redove "plavaca" napustili Kepa Arizabalaga, novi golman Real Madrida, odnosno Eduard Mendi, koji sada brani u Saudijskoj Arabiji.

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović u dresu Nju Inglanda

Petrović (28) je u Nju Ingland stigao 2022. godine, a pre toga je branio za IMT i Čukarički.

On je za američki klub u MLS ligi nastupio na 43 utakmice. Za reprezentaciju Srbije branio je na dva meča.

Petrović se nalazi na spisku igrača selektora Srbije Dragana Stojkovića za predstojeće mečeve protiv Mađarske i Litvanije u kvalifikacijama za EP 2024.

Ukoliko sjajni golman postane član Čelsija, biće drugi Srbin trenutno u najjačoj fudbalskoj ligi sveta, pošto je trenutno Saša Lukić, član Fulama, jedini naš predstavnik u Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading