MOĆNE REČI REPREZENTATIVCA SRBIJE: "Ne znam NIKOGA u Srbiji ko NE VOLI RUSE"!

Autor:

Sport

26.08.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratski narod..

MOĆNE REČI REPREZENTATIVCA SRBIJE: "Ne znam NIKOGA u Srbiji ko NE VOLI RUSE"!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković je dete Crvene zvezde. U klubu iz Ljutice Bogdana proveo je divne godine, dogurao je i do dresa reprezentacije Srbije, a ovog leta je prešao u Zenit u transferu vrednom sedam milion evra, što je značajno napunilo kasu šampiona Srbije.

Strahinja je u izjavi za medije u Rusiji rekao zašto je izabrao Zenit.

-Bio sam siguran u svoj izbor, a čim sam dobio ponudu od Zenita, odmah sam odlučio da se preselim ovde. Želeo sam da se okušam u jačoj ligi i siguran sam da je to bila ispravna odluka. Zenit je veliki klub. U Evropi se uvek čuje o njemu i u današnjim uslovima, pa nisam razmišljao o tome. Plus, upravo sam stigao u Rusiju. Za sada ne vidim razloga da razmišljam o dalekoj budućnosti, jer se nadam da ću mnogo godina provesti u Sankt Peterburgu. Sada sam potpuno fokusiran na Zenit - rekao je Eraković,a dotakao se i odnosa dva bratska naroda.

- Ne znam nijednog Srbina koji ne voli Rusiju. Mislim da je ruska liga jača od srpske. Ovde je sve na višem nivou nego u mojoj domovini. Svak tim u Rusiji ima svoj stadion. Ovde ima dosta jakih timova, nema lakih pobeda. Svaka utakmica je poprilično teška - završio je bivši štoper Crvene zvezde.

Šampion Srbije se emotivnom porukom oprostio od svog štopera koji je sada na novim izazovima, a ljubav je bila i ostala obostrana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading