ŠOK ZA DELIJE: Crvena zvezda ZVANIČNO ostala bez KLJUČNOG igrača!

Autor:

Sport

26.07.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće igrati na Marakani naredne godine.

ŠOK ZA DELIJE: Crvena zvezda ZVANIČNO ostala bez KLJUČNOG igrača!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, od naredne sezone će nastupati za ekipu ruskog Zenita.

Iako su se mnogi navijači šampiona Srbije nadali da će Eraković i dalje nositi dres najuspešnijeg kluba u zemlji, ponuda od sedam miliona nije mogla da se odbije, pa će momak koji podjednako dobro igra i kao štoper, ali i kao desni bek, od ovog leta igrati u Sankt Petersburgu.

O njegovim kvalitetima je pričao i Sergej Semak, trener šampiona Rusije.

- Erakovića smo, naravno, gledali dve godine. Još pre godinu dana smo hteli da ga kupimo, ali cena je bila veoma visoka. Ove godine je, mislim, bila apsolutno fer i dobra cena za takvog igrača. Ne sumnjam da će nam pomoći. Veoma dobro poznajemo nivo ovog igrača. Može da igra i kao centralni defanzivac, i u prva tri, pa čak i desni bek. Za nas je ovo odlična opcija kada igrač može da se koristi na nekoliko pozicija. On je brz i uporan defanzivac koji dobro radi jedan na jedan - istakao je Semak.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković u dresu Zvezde

Nadali su se mnogi da će Čupa i naredne sezone igrati na Marakani, makar prvi deo sezone, kao pozajmljeni igrač Zenita, ali je sada jasno da od toga nema ništa.

- On je veoma važno za nas, u mnogim mečevima kontrolišemo loptu, igramo veoma visoko, potrebni su nam defanzivci koji mogu dobro da brane jedan na jedan. Strahinja je samo jedan od njih. Eraković je za nas veoma dobra akvizicija. Pozajmica? Uopšte nisam čuo za ovo, samo iz vesti. Prvi put čujem, jer nam je igrač na ovoj poziciji sada veoma bitan - dodao je Semak.

Podsetimo, Zenit je za transfer Erakovića morao da izdvoji sedam miliona evra, a u trci za njegov potpis pobedio je Spartak iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading