ERAKOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE: Defanzivac se biranim rečima OPROSTIO od svog kluba!

Autor:

Sport

23.07.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za crveno-bele pred početak sezone.

ERAKOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE: Defanzivac se biranim rečima OPROSTIO od svog kluba!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Strahinja Eraković i zvanično više nije igrač Crvene zvezde. Dete kluba sa Marakane prešlo je u ruski Zenit, čime je nakon 13 godina napustio najuspešniji klub sa ovih prostora.

Nakon što je njegov odlazak u klub iz Sankt Petersburga postao zvaničan, reprezentativni štoper se oprostio od crveno-belih.

Ja sam godine proveo sa tobom, tebi dao sve za tebe živeo, sad sam opet tu i biću uvek s’tobom. Večno ostaćeš ti u srcu mom! Nakon više od 13 godina napuštam klub u kome sam odrastao u svakom smislu. Zahvaljujem se svim radnicima u klubu, svim trenerima i naravno svakom mom saigraču. Sve svoje dečačke snove sam ispunio. Puno sreće mojoj Zvezdi i znam da ćemo se svi zajedno radovati novim uspesima - napisao je Eraković na društvenim mrežama.

Podsetimo, ranije tokom dana su se i iz Zvezde oprostili od svog, sada već bivšeg fudbalera.

Zvezdaškoj publici najbrže u srce uđu fudbaleri koji su ponikli u našem klubu i koji su prve fudbalske, ali i životne korake napravili u crveno-belom dresu. Strahinja Eraković je 2010. godine stigao u Zvezdu, odigrao 139 mečeva i osvojio tri vezane duple krune! Čupo, hvala na svemu, srećno u nastavku karijere, a vrata stadiona "Rajko Mitić" su ti uvek širom otvorena - pisalo je u oproštajnoj poruci.

Strahinja Eraković je rođen 2001. godine, a njegov transfer je najskuplji što se tiče defanzivaca u istoriji kluba sa Marakane. On je nadmašio rekord koji je bio u vlasništvu Gorana Bunjevčevića kada je prešao u Totenhem za 6.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading