UGASITI SVETLO I STAVITI KATANAC: Bivši igrači Partizana ogorčeni na rezultate crno-belih!

Autor:

Sport

25.08.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručuju da u Humskoj neće biti bolje, odnosno da može samo gore sve da bude i da je sramota šta se dešava.

UGASITI SVETLO I STAVITI KATANAC: Bivši igrači Partizana ogorčeni na rezultate crno-belih!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana dotakli su dno u Danskoj! Crno-beli poraženi su od Nordsjelanda sa 5:0 u prvom meču plej-ofa Liga konferencija, što je jedan od većih poraza u Evropi.

Izabranici Igora Duljaja ličili su na prave amatere u meču protiv Danaca. Međutim, ovo nije najveći poraz srpskog kluba i ranijih godina je "parni valjak" imao ozbiljne kikseve u evropskim takmičenjima. Ranijih godina Partizan je ubedljivo poražen od Juventusa sa 5:0 u Kupu evropskih šampiona 1962. Ništa nije bilo bolje ni protiv Dinamo Drezdena, koji je savladao "parni valjak" sa 6:0 u Kupu sajamskih gradova 1971. Ubedljiva protiv srpskog kluba bila je i Kroacija sa 5:0 u Kupu evropskih šampiona 1998.

Novi ubedljiv poraz crno-belih veoma je razljutio bivše legende kluba, a Miroslav Radović je poručio da "parnom valjku" nema spasa.

- Ne znam šta bih rekao. Stvarno teška tema. Tu može samo da se ugasi svetlo i stavi katanac, nema tu nikakve pozitive ili boljitka, sramota je šta se dešava. Bolje je da ništa više ne komentarišem - istakao je Radović.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Radović

S njim se slaže i Zvonko Varga, koji smatra da su čelnici kluba Milorad Vučelić i Miloš Vazura glavni krivci za potop srpskog kluba.

- Ne može Partizanu da bude bolje s ovom upravom. To je prosto nemoguće. Vazura i Vučela su glavni krivci za ovaj debakl i to što godinama nismo osvojili titulu. Ponekad mislim da njima ova situacija odgovara. Da oni negde slave posle ovakvih poraza, verujem da će svi otići iz Humske, ali ne i oni. Stvarno ne znam da li ti ljudi imaju dušu, kako žive pored svega što su učinili Partizanu - istakao je Varga.

Republika

Foto: Starsport

Zvonko Varga

Trener Partizana Igor Duljaj u više navrata je ponudio ostavku, a Varga je priznao da mu je žao što se šef stručnog štaba crno-belih valja u ovom mulju.

- Klub je u živom blatu, teško će se izvući. Žao mi je samo Duljaja, kog će potrošiti i isprljati. Dovode mu prosečne igrače, a ne one koje on želi, tako ne može da se radi. Svi mi koji volimo Partizan nadamo se nekim promenama, ali nisam siguran da će ih biti - poručio je besno Varga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ko stiti ove MAFIJASE i zasto

25.08.2023 22:45

Ima li ko da stane na put ovoj BAGRI ! DVA IDIOTA da NISTE KLUB a DRZAVA ne POMAZE. VODJO CIJE je ovo MASLO ! VAZURO za koga ,,radis",!.

Dosta price oterajte IDIOTA

29.08.2023 10:17

@Ko stiti ove MAFIJASE i zasto - Mafijas UCENJEN Ne sme da NAPUSTI ! UCENJEN Juda. LEGENDE NAJURITE tvora !