TSC NASTAVLJA FURIOZAN NIZ! Lazetić UPOZORAVA pred duel protiv debitanta!

Autor:

Sport

25.08.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topolčani dočekuju na TSC areni ekipu IMT.

TSC NASTAVLJA FURIOZAN NIZ! Lazetić UPOZORAVA pred duel protiv debitanta!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Iako je doživeo dva teška poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Brage (1:4, 0:3), superligaš iz Bačke Topole nastavlja sa sjajnim partijama na domaćoj sceni.

TSC je zaređao tri pobede u Superligi Srbije, a do četvrte bi mogao u predstojećem okršaju s novajlijom IMT.

- IMT me je u svakom smislu impresionirao. Ni po čemu se ne vidi da je novajlija u ligi. Izuzetno se dobro prilagodio, igra sa mnogo samopouzdanja. Gledao sam meč protiv Čukaričkog, pobedio je tri razlike, što se desilo, eventualno, samo Zvezdi. Organizovan je u svakoj fazi igre, a to pokazuju i statistički podaci, dolazi u završnicu sa dosta igrača u svakom napadu. Ima uz Zvezdu i nas najviše šuteva na gol, najviše kreiranih šansi i centaršuteva. U krajnjoj liniji, posle Zvezde i nas je postigao najviše golova u ligi. Odlična ekipa za šta je sigurno zaslužan moj kolega Nebojša Jandrić, dugo je tamo, dobro poznaje prilike. Deluje mi da nikada nema problem sa motivacijom, niti igra sa prevelikim respektom prema bilo kome - rekao je Lazetić u najavi ovog meča.

Republika

Foto: Starsport

 

U slučaju trijumfa, TSC bi zadržao trenutnu drugu poziciju. Bolni porazi sa evropske scene nisu ostavili posledice na ekipu u borbi za prvenstvene bodove.

- Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima i raduje me što vidim da imamo dosta prostora za napredak u igri. Bili smo opterećeni utakmicama sa Bragom, ali smo uspeli da izguramo gotovo idealan start. Iza nas su tri pobede, od kojih dve na teškim gostovanjima, kao i nerešeno protiv Partizana. Pokazali smo stabilnost i napredovaćemo još. Nedostajali su nam neki igrači, puno smo menjali i rotirali i ipak pokazali kvalitet.

Ne samo da su upisali tri trijumfa, već je odbrana Topolčana ostala nesavladana u prethodnih 270 minuta.

- I na predstojećoj utakmici ćemo morati da budemo organizovani i čvrsti na sredini terena, dobar start nas neće uspavati. IMT je na tabeli odmah iza nas i nemamo pravo na opuštanje. Momci su toga svesni, motivisani na treninzima, dobro rade i verujem da ćemo to pretočiti u dobru utakmicu u kojoj ćemo dobrom igrom postići željeni rezultat - istakao je Žarko Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading