BIVŠI TRENER ZVEZDE EVOCIRAO USPOMENE! Milojević pomenuo Terzića, pa OTKRIO kako je doveo OVOG igrača na Marakanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak dao zanimljivo viđenje svog mandata u Ljutice Bogdana.

BIVŠI TRENER ZVEZDE EVOCIRAO USPOMENE! Milojević pomenuo Terzića, pa OTKRIO kako je doveo OVOG igrača na Marakanu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nekadašnji trener Zvezde Vladan Milojević bio je nedavno gost u emisiji "Miljanov korner" i tom prilikom se prisetio renesanse srpskog šampiona, koja je počela baš njegovim dolaskom na klupu kluba sa Marakane!

U jednom trenutku Milojević je otkrio i kako je Crvena zvezda svojevremeno dovela El Fardu Bena iz Olimpijakosa, da bi ovaj potom postao verovatno i najbolji stranac u istoriji crveno-belih.

- Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: “Šta misliš o Benu?”. Pitao sam ga: “Na kog Bena misliš?”. Odgovorio je: “Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu”. Rekao sam mu: “Mito, ja ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde”. Rekao mi je: “Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe”. Bez nekog skautiranja i priče. Iskreno “ukopčali” smo se od prvog trenutka - rekao je Milojević, koji se potom pohvalio generalnog direktora Zvezdana Terzića:

- Sa druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli skidao zvezde sa neba da nam izađe u susret. Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli - istakao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading