SRAMAN POTEZ UGLJANINA! Boru Čorbu bi da ZABRANI usred Srbije, a sastaje se sa Kurtijem! Da nije OPASNO, bilo bi smešno!

Autor:

Zabava

25.08.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogranak SDA Sandžaka u Prijepolju traži da se zabrani nastup Bore Čorbe u ovom gradu!

SRAMAN POTEZ UGLJANINA! Boru Čorbu bi da ZABRANI usred Srbije, a sastaje se sa Kurtijem! Da nije OPASNO, bilo bi smešno!

Foto: Estock

Slavna rok grupa "Riblja Čorba" poslednjih nekoliko dana se suočava sa sramnom situacijom. Naime, iz ogranka SDA Sandžaka u Prijepolju traže da se hitno zabrani nastup proslavljenog muzičara Bore Đorđevića u ovom gradu.

Ovim povodom izdali su saopštenje, gde su naveli svoje razloge.

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

- SDA Sandžaka ogranak u Prijepolju smatra da je nedopustivo da se prijepoljska biblioteka, najstarija ustanova u oblasti kulture u Prijepolju koristi za promociju kvazi umetnika Bore Đordevića, frontmena grupe Riblja Čorba - navodi Stranka demokratske akcije Sandžaka u svom saopštenju za javnost u kojem dalje piše:

- Ovaj nazovi umetnik poznat je po veličanju ratnih zločinaca i masovnih ubica, homofobiji i borbi protiv novog svetskog poretka. Na koncertu koji je Riblja čorba održala u Beogradskoj areni 2007. godine, Đordević je članove svog benda predstavio kao Veselina Slivančanina, Bilanu Plavšić, Milorada Ulemeka Legiju, Ratka Mladića, a sebe kao Radovana Karadžića, koji je izvršio plastičnu operaciju. Smatramo da svị oni koji veličaju ratne zločince i kriminalce treba da odgovaraju pred zakonom, a ne da se njihov rad i stvaralaštvo promovišu preko ustanova kulture kakva je i prijepoljska biblioteka - navode oni u saopštenju u kojem traže da se nastup "Riblje Čorbe" zabrani:

Republika

Foto: Printscreen

Sulejman Ugljanin

- Pozivamo rukovodstvo biblioteke da otkažu navedenu promociju, a da u svom radu više pažnje posvete našim lokalnim piscima i mladim umetnicima kojima je u današnjem vremenu podrška i više nego potrebna - zaključili su oni.

Ovaj zahtev dolazi iz stranke Sulejmana Ugljanina, koji je poznat po svojim sramnim potezima, kao što su sastanak sa Aljbinom Kurtijem i čestitanje nezavisnosti tzv. Kosova, što je čestitao i Hašimu Tačiju, a domaću javnost je iznenadio i kad je otišao na mezar Adamu Jašariju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

25.08.2023 14:55

Ti grdni - grdno i pričaš ... e, a Bora Čorba za tebe je DOKTOR NAUKA ! Opušteno... ti bi -"bi" ; je l si se konsultovao sa Kurtijem "šta će takva usta da progovore" , a? Da smisliš poganjštinu za srpske heroje ...

Бакарди

25.08.2023 17:43

Бора је уметник из Србије, и сигурно воли своју Србију. Са друге стране, олош из СДА у Пријепољу и шире мрзе Србију у којој живе, мрзе своје претке СРБЕ. Величају ратове разор државе у којој живе, а све то што раде је велика лаж и манипулација као и Сребреница. Место уметнику јесте у Дому културе у Библиотеци. А место Суљово је иза решетака!

Dragan

26.08.2023 10:00

Ovaj mnogo mrzi srpske pevače, što se ne oglasi povodom hrvatski pevača i ostalih koji pevaju protiv našeg naroda na svim koncertima.

Bhm

27.08.2023 23:48

Ovaj nedovršeni primerak ima manje sledbenika nego Bora hitova!Ko će bre njemu nesto u Srbiji da zabrani?On je zbog svojih ideala i prozivanja isao i u zatvor a iva poturica je toliko mizerna da je potrcala u vladu na ponudeno mesto ministra bez portfelja....priroda nije tavrsila posao u izgledu i intelektu to primerka definitivno.