PROBLEM ZA SEVILJSKE SRBE: Alaves u goleadi rastužio Gudelja i Dmitrovića

Autor:

Sport

21.08.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći slavili sa 4:3.

PROBLEM ZA SEVILJSKE SRBE: Alaves u goleadi rastužio Gudelja i Dmitrovića

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Gudelj

Fudbaleri Alavesa savladali su Sevilju sa 4:3 (2:2), u pretposlednjem meču drugog kola španske La Lige. U goleadi i tri preokreta plavo-beli su upisali važan truijumf i rastužili srpske fudbalere Nemanju Gudelja i naročito Marka Dmitrovića, koji je čak četiri puta vadio loptu iz mreže.

Republika

Foto: Tanjug/AP

KOŠMARNA NOĆ: Dmitrović

Domaći su poveli već u sedmom minutu kada je Rioha pogodio, ali je već u 15. Abkar pomogao Sevilji autogolom. Lamela je u 41. minutu doneo preokret gostima, da bi Duarte do poluvremena doneo izjednačenje. A onda je na scenu stupio Kike Garsija sa blickrigom. Sa dva gola, u 54. i 59. minutu, rešio je pitanje pobednika, dok je tim Hozea Luisa Mendilibara do kraja uspela samo da ublaži poraz evro-golom Rafe Mira u sedmom minutu nadoknade i konačnih 4:3.

Sevilji je to drugi poraz u šampionatu Španije i ukupno treći u svim takmičenjima od starta sezone, pošto su nedavno i u Superkupu Evrope, takođe posle preokreta, teško poraženi od Mančester sitija (2:1, 0:1).

Domaćinu Alavesu bili su to bili prvi bodovi u novoj sezoni La Lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading