GOTOVO JE! Proslavljeni fudbaler ZAVRŠIO karijeru!

Autor:

Sport

21.08.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i njegov bivši klub.

GOTOVO JE! Proslavljeni fudbaler ZAVRŠIO karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Bivši golman engleske fudbalske reprezentacije Ben Foster saopštio je danas da je okončao profesionalnu karijeru.

Foster (40) je od marta bio član Reksama za koji je branio na 12 mečeva. Sa njim je prošle sezone izborio plasman u Ligu 2, odnosno, u četvrti rang profesionalnog fudbala na Ostrvu.

Ben je u odlučujućem meču za promociju u viši rang imao veliku ulogu, s obzirom da je u finišu susreta uspeo da odbrani jedanaesterac i tako je poslao velški klub u viši rang.

Ovaj klub je na svom zvaničnom sajtu objavio saopštenje da se nekadašnji golman reprezentacije Engleske povlači iz fudbala.

- Istina je da moji nastupi ove sezone nisu bili na zadovoljavajućem nivou. Osećam da je sada pravo vreme da se povučem iz fudbala. Reksam će uvek da bude u mom srcu - izjavio je engleski golman.

Foster je u karijeri branio za Reding, Stouk, Bristol, Tiverton, Staford, Kiderminster, Mančester junajted, Votford, Birmingem, Vest Bromvič i Reksam.

On je sa Mančester junajtedom i Birmingemom osvojio tri Liga kupa. Za tim sa Old Traforda odigrao je 23 meča, ali je uglavnom bio na pozajmicama, dok je posle toga sa uspehom branio za već pomenuti Votford i VBA.

Za reprezentaciju Engleske je od 2007. do 2014. godine nastupio na osam utakmica.

Sa Gordim Albionom je bio učesnik Svetskog prvenstva u Brazilu pre devet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading