SKANDAL U HRVATSKOJ! Navijači Hajduka BRUTALNO vređali Velikog Žutog! Okačili transparent i pominjali ČETNIKA!

Autor:

Sport

21.08.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hajduka sastali su se sa ekipom Rudeš u četvrtom kolu nacionalnog prvenstva.

SKANDAL U HRVATSKOJ! Navijači Hajduka BRUTALNO vređali Velikog Žutog! Okačili transparent i pominjali ČETNIKA!

Foto: www.profimedia.rs

Vratio se Robert Prosinečki početkom juna u hrvatski fudbal, sa željom da pomogne ekipi Rudeša u novoj sezoni.

Bivši trener Crvene zvezde je, međutim, doživeo pravu neprijatnost, tokom susreta njegovih izabranika protiv Haduka iz Splita.

Naime, navijači gostiju, popularna Torcida, vređala je u nedelju popodne Velikog Žutog za vreme utakmice koju je njihov tim dobio protiv Rudeša s' 2:0! 

Prosinečki je od strane Splićana dočekan vulgarnim skandiranjem, ali i transparentom koji je istovremeno bio i revolt, zbog nešto većih cena ulaznica za ovaj meč.

 

 

- 10 evra može hvala, ipak četniku nije plata mala - pisalo je na transparentu Torcide upućenom nekadašnjem treneru Zvezde, dok hrvatski mediji pišu da je Rudeš za ovaj meč povisio cene karata.

Odavno se zna da Torcida ne voli Prosinečkog, budući da je Veliki Žuti kao igrač, i u dresu Crvene zvezde i u dresu zagrebačkog Dinama, zagorčavao život splitskom mezimcu na terenu.

Hajduk je trenutno prvi na tabeli elitnog hrvatskog ranga sa sve četiri pobede iz isto toliko kola. Splićani su sakupili maksimalnih 12 bodova, dok je drugoplasirani Osijek sa dva poena manje.

Zanimljivo da branilac titule Dinamo ima samo jednu pobedu iz tri meča. Zagrepčani su posle tri odigrana duela upisali trijumf u Istri (3:0), a kod kuće izgubili upravo od "bilih" (1:2) i remizirali sa Goricom (0:0).

Osim toga, eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu šampiona od grčkog AEK-a, posle neverovatnih dvomeča, koji je oba puta rešen u dramatičnoj završnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading