POTRESNE SCENE U ATINI: Dirljiv gest navijača AEK-a, sve u znaku BRUTALNO UBIJENOG navijača!

Autor:

Sport

19.08.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće vrlo emotivno večeras u prestonici Grčke.

POTRESNE SCENE U ATINI: Dirljiv gest navijača AEK-a, sve u znaku BRUTALNO UBIJENOG navijača!

Foto: Tanjug/AP

OPAP arena u Atini

Fudbaleri atinskog AEK-a dočekuju večeras (20:45) ekipu Dinama iz Zagreba, u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je poslednji meč trećeg kola, a pobednik će ići na belgijski Antverpen. Grci su u prvom duelu na "Maksimiru" slavili s 2:1 golom u 90. minutu, ali je senku na ceo dvomeč bacila tužna slika posle jezivih incidenata koje su izazvali Bed Blu Bojsi, kada je brutalno ubijen navijač Atinjana Mihalis Kacuris.

Nesrećni mladić je tokom masovne tuče i jurnjave pred stadionom u "Novoj Filadelfiji" zadobio smrtonosan ubod nožem, koji mu je presekao arteriju, a nakon velike borbe lekara u atinskoj bolnici, 29-ogodišnji momak je preminuo.

Zbog toga je duel i odložen, prvi meč je odigran u Zagrebu, a jasno je da će večeras na OPAP areni biti veoma emotivno. Utakmici će prisustovati i Kacurisovi roditelji, a pred duel je viđen još je dan potresan detalj na stadionu.

Naime, pristalice atinskog kluba - grupa "Originals 21" - oprostile su se od stradalog druga tako što su u crno zavili kapiju 21 na stadionu OPAP Arena.

Inače, predstojeći duel proglašen je za meč visokog rizika, a grčka policija najavila je neviđene mere obezbeđenja na dan utakmice, a svi se nadaju da će na kraju sve proteći u najboljem redu i da neće biti nikakvih problema, makar večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading