KRAJ LOŠIM VESTIMA: Golman Pari Sen Žermena posle KOME I TRI MESECA u bolnici pušten na kućno lečenje

Autor:

Sport

18.08.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Riko pao je sa konja i doživeo tešku povredu mozga i vitalnih organa.

KRAJ LOŠIM VESTIMA: Golman Pari Sen Žermena posle KOME I TRI MESECA u bolnici pušten na kućno lečenje

Foto: https://www.profimedia.rs/

Serhio Riko (29), fudbaler francuskog Pari Sen Žermena, skoro tri meseca nakon stravične nesreće u kojoj je umalo izgubio život oseća se bolje i otpušten je iz bolnice u Sevilji na kućno lečenje.

Španski golman je, podsetimo, pao sa konja i doživeo tešku povredu mozga i vitalnih organa zbog kojih je neko vreme bio u indukovanoj komi, da bi potom nakon što se probudio bio pod budnim okom lekara koji su nastavili da prate njegovo zdravstveno stanje. Na svu sreću, sve ide u pravom smeru i Riko je u petak pušten kući, prvi put nakon 28. maja tekuće godine kada je hitno hospitalozovan zbog incidenta koji se dogodio na njegovom ranču u provinciji Andaluzija. Bolnicu u Sevilji u petak je napustio u pratnji supruge Albe Riko, a sačekali su ga članovi porodice i brojni mediji.

Republika

Foto: https://www.profimedia.rs/

SREĆA: Serhio sam suprugom Albom

Bio je svima zahvalan na porukama podrške koje je dobijao od prvog dana.

- Želim da se zahvalim fudbalskom svetu koji mi je stalno slao poruke podrške. Svako ko je stao ispred bolnice na minut ili u mislima, želim da mu se puno zahvalim. Takođe, naravno, hvala puno bolnici "Virhen de Rosio" u Sevilji na profesionalnom odnosu. Hvala svim saigračima. Od prvog dana u bolnici me posećuju navijači Sevilje, veoma sam zahvalan zbog toga - rekao je emotivni Serhio novinarima.

Republika

Foto: https://www.profimedia.rs/

ZADOVOLJNI: Porodica

Serhio Riko je član "svetaca" od 2019. godine i za klub sa stadiona "Park Prinčeva" odigrao je ukupno 24 utakmice. Prethodno je igrao za Sevilju sa kojom je osvojio dva trofeja u Ligi EvropeTokom karijere je branio boje još i engleskog Fulama, odnosno Majorke, dok je reprezentativni dres "crvene furije" nosio samo jednom u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading