KATASTROFA ZA REAL: Povredio se jedan od najboljih! Pauzira do sledeće godine!

Autor:

Sport

13.08.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za Madriđane.

KATASTROFA ZA REAL: Povredio se jedan od najboljih! Pauzira do sledeće godine!

Foto: Tanjug

Brazilski fudbaler Eder Militao će biti primoran da izvan terena provede produženi period nakon što je tokom meča prvog kola La Lige, u kojem je Real Madrid pobedio Atletik Bilbao rezultatom 2:0, pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena. Incident se dogodio tokom drugog poluvremena, nakon čega je Militao napustio teren.

U saopštenju kluba se ističe da će Militao, član Reala od 2019. godine, proći kroz operaciju u narednim danima. Španski mediji su naglasili da se očekuje da će se fudbaler oporavljati najmanje šest meseci, što faktički znači da će se na teren vratiti tek sledeće godine.

Ova povreda dolazi usled nedavne povrede prvog golmana Reala, Tibo Kurtoe. Samo tri dana ranije, Kurtoa je takođe pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena tokom treninga. Njemu će takođe biti potrebno najmanje šest meseci oporavka nakon operacije.

Militao, star 25 godina, je prošle sezone imao impresivne nastupe za madridski klub, odigrao je čak 51 utakmicu i postigao je sedam golova. Ova dvostruka povreda predstavlja izazov za Real Madrid, jer će im biti potrebno vreme da se prilagode odsustvu dvojice važnih igrača u timu.

Što se zamene za Kurtou tiče, Madriđani su već krenuli po golmana Čelsija Kepu Arizabalagu, dok će sada morati da se bace i na traženje novog centralnog defanzivca, koji bi mogao da odmeni Militaa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading