ZVEZDA SITIJA NE IGRA DO KRAJA GODINE! Gvardiola pod hitno mora da nađe zamenu ili im se crno piše

Autor:

Sport

15.08.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je ozbiljna. Mesecima neće biti sa nama, zakukako je trener Mančester sitija.

ZVEZDA SITIJA NE IGRA DO KRAJA GODINE! Gvardiola pod hitno mora da nađe zamenu ili im se crno piše

Foto: Tanjug/AP

Šok u Engleskoj, Kevin de Brujne je završio sa fudbalom za ovu godinu a da sezona  praktično nije ni počela! Kapiten Mančester sitija napustio je igru protiv Barnlija u petak već u 23. minutu zbog povrede, a treneru Pepu Gvardioli odmah se pojavila glavobolja jer je slutilo da nije dobro.

Nažalost, slutnje su se ispostavile kao opravdane jer je pregledima konstatovano da je povreda takva da će Belgijanac morati da pauzira nekoliko meseci. Iako nije saopštena priroda povrede, a nije ni prelom ni kidanje ligamenata, De Brujne će izgledno biti van stroja do Nove godine. Skaj sport je objavio da će Kevin morati na operacioni sto. U prevodu, pauza će biti duža, a mozak tima će biti dugo van ekipe.

Foto: Tanjug/AP

 

A ispadanje De Brujnea iz tima došli je samo nekoliko dana uoči meča u kojem će se "građani" sutra uveče boriti sa Seviljom za pehar Superkupa Evrope.

- Povreda De Brujnea je ozbiljna. Mesecima neće biti sa nama. Još moramo da procenimo hoće li biti podvrgnut operaciji, ali smo ga sigurno izgubilli na nekoliko meseci. Težak je ovo udarac za nas, mada istovremeno nam daje zadatak da gledamo napred. Imamo alternative, igrače drugačijeg profila, samo što je ono što radi De Brujne na terenu nezamenjivo - rekao je Gvardiola.

Foto: Tanjug/AP

Dobio glavobolju - Pep Gvardiola

Iako je španski stručnjak pomenuo da će rupu pokušati da zakrpe iz svojih redova, engleski mediji odmah su osvežili priču oko prelaska Lukasa Pakete u Mančester siti. Samo je pitanje da li će pristati na obeštećenje od 80.000.000 evra koje traži Vest Hem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading