OKAČITE JE U LUVR: Piksi i Džaja uživaju zajedno na odmoru, evo gde je nastala "najskuplja" fotografija

Autor:

Sport

15.08.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i predsednik FSS Dragan Džajić sreli se u mestu Pržno na crnogorskom primorju. Između ostalog razgovarali i o reprezentativcima.

OKAČITE JE U LUVR: Piksi i Džaja uživaju zajedno na odmoru, evo gde je nastala "najskuplja" fotografija

Foto: Starsport

Legende uživaju zajedno. Fudbalsku reprezentaciju Srbije u septembru očekuje nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj, a kako bi spreman dočekao te susrete, za razliku od igrača kojima je počela nova sezona, selektor Dragan Stojković Piksi, i dalje puni baterije. I tako je nastala jedna od "najskupljih" fotografija jer mu društvo na crnogorskom primorju pravi fudbalska legenda i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

 

 

Kako se može videti, a kako je objavio FSS, Džaja i Piksi poslednje dane odmora pred septembarske izazove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo provode na crnogorskom primorju. Dva najbolja fudbalera svih vremena sa ovih prostora sreli su se u Pržnom i tom prilikom razgovarali o aktuelnim fudbalskim temama, pre svega o formi naših reprezentativaca uoči važnih duela protiv Mađarske (7. septembra u Beogradu) i Litvanije (10. septembra u Kaunasu).

Džajića i Stojkovića uskoro učekuje povratak u Beograd, a okupljanje "orlova" zakazano je za 4. septembar u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading