VEŠTAČKA INTELIGENCIJA NIJE IMALA DILEMU: Pitali smo "ChatGPT" ko je najbolji srpski fudbaler u istoriji - OVO JE ODGOVOR!

Autor:

Sport

07.08.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri igrača u užem krugu sve popularnije aplikacije.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA NIJE IMALA DILEMU: Pitali smo "ChatGPT" ko je najbolji srpski fudbaler u istoriji - OVO JE ODGOVOR!

Foto: Starsport

Veštačka inteligencija sve je aktuelnija u svim segmentima društva, tako i u sportu, a "ChatGPT" dao je odgovor na pitanje koji su najbolji srpski fudbaleri u istoriji.

Na prvom mesto našao se Dragan Džajić. Jedan od najpriznatijih srpskih fudbalera igrao tokom 1960-ih i 1970-ih. Džajić je bio član Crvene zvezde i jugoslovenske reprezentacije, poznat po svojoj tehničkoj veštini, driblingu i sposobnosti da postigne golove.

Drugi fudbaler koji je spomenut kao jedan od najboljih je Dragan Stojković Piksi, koji je takođe igrao za Crvenu zvezdu i kasnije za klubove kao što su Olimpik iz Marseja, Verona i japanska Nagoja. Piksi je bio poznat po svojoj kreativnosti, driblingu i izuzetnoj tehničkoj veštini.

Treći je Nemanja Vidić, jedan od najpoznatijih srpskih fudbalera u modernom dobu. On se afirmisao igrajući za Crvenu zvezdu, moskovski Spartak, a slavu je stekao u Mančester junajtedu, gde je postao jedan od najboljih defanzivaca u svetu fudbala.

Osim ovih, postoji mnogo drugih talentovanih fudbalera iz Srbije koji su ostavili svoj trag u istoriji, kao što su Vladimir Jugović, Savo Milošević, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Vladimir Beara...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading