NJEGOVE REČI SE CENE I POŠTUJU: Evo šta je izjavio Grof Božović o eventualnom povratku Jovića u Zvezdu!

Autor:

Sport

07.08.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak veruje da bi reprezentativac Srbije dodatno pojačao konkurenciju u ofanzivnom delu ekipe.

NJEGOVE REČI SE CENE I POŠTUJU: Evo šta je izjavio Grof Božović o eventualnom povratku Jovića u Zvezdu!

Foto: Starsport

Luka Jović i Miodrag Grof Božović

Crvena zvezda ove sezone ima direktno pravo nastupa u Ligi šampiona, što dodatno privlači mnoge igrače da zaigraju na stadionu "Rajko Mitić". Novi trener crveno-belih Barak Bahar odlično je posložio tim, a crveno-beli su obranu titule u Superligi započeli furiozno - sa dve pobede i impresivnom gol-razlikom od 9:0.

Za to vreme iz Italije stižu senzacionalne vesti o potencijalnom povratku Luke Jovića na stadion Rajko Mitić. Srpski napadač bi mogao da napusti Fiorentinu i ponovo zaduži dres voljenog kluba ukoliko u Firencu stigne Argentinac Lukas Beltran.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović u dresu Fiorentine

Međutim, veliki je znak pitanja u javnosti oko ovog transfera. Naime, jedni tvrde da crveno-belima nije potreban novi ofanzivac, tandem Kraso-Olajinka funkcioniše odlično, dok drugi stoje pri tezi da treba pojačati konkurenciju.

Nekadašnji trener Luke Jovića iz perioda kada je nosio dres Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović, rekao je u razgovoru za portal "Republika.rs" da bi momak rođen u Loznici doneo kvalitet više u poslednjoj trećini terena.

Republika

Foto: Starsport

Luka Jović i Miodrag Grof Božović

- Luka bi doneo još veći kvalitet i određenu dubinu u napadu. Svaka konkurencija je zdrava konkurencija i motiv više za dokazivanje na treningu. Ova Zvezda igra fenomenalno, ali budimo realni, nije ovo prava slika. Merilo će biti njeni nastupi u Ligi šampiona, a ne dominacija u Superligi. Da li će neko od trenutnih prvotimaca ispaštati, mislim da neće. Veliki broj utakmica se igra do kraja sezone - rekao je Božović, a onda nastavio:

- On se dokazao u jednoj od najjačih liga na planeti - Bundesligi. To što se nije pokazao u Real Madridu ne znači apsolutno ništa. Poslednji igrač sa naših prostora pored Modrića koji se tamo pokazao bio je Predrag Mijatović. Jedan Rambo Petković nije uspeo u Madridu, a posle je postao legenda brazilskog fudbala. 

Crnogorski strateg i miljenik zvezdaške javnosti veruje da Jović ima nedovršena posla na Marakani.

- Mi smo njega morali da prodamo zbog nemaštine u klubu. Otišao je kao golobradi mladić, nije ostavio veliki trag na terenu i smatram da on to želi da promeni - zaključio je Miodrag Grof Božović u razgovoru za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading