UPROPASTIO GA OTAC: Samardžić bez potpisa napustio Milano!

Autor:

Sport

14.08.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar se pognute glave vratio u Udine.

UPROPASTIO GA OTAC: Samardžić bez potpisa napustio Milano!

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Lazar Samardžić i dalje nije potpisao već dogovoreni ugovor sa Interom, a kako stvari stoje, sve su manje šanse da će se to i desiti.

Kako prenose italijanski mediji, reprezentativac Srbije je prošao lekarske preglede, ali je problem nastao kada se u celu priču upetljao njegov otac, Vujadin Samardžić.

Već nekoliko dana unazad poznato je da su "neroazuri" finansijske uslove dogovorili sa Lazarovim bivšim agentom Rafaelom Pimentom, ali je onda njegov otac, koji je preuzeo brigu o karijeri svog sina, tražio više para i sve je palo u vodu.

Inter nije želeo da menja već dogovorene uslove i da pristane da izdvoji veći novac za potpis srpskog fudbalera, pa se promocija koja je bila planirana za prethodni vikend nije ni desila.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Na kraju svega, Samardžić je čak i otišao iz hotela u kom je odsedao, napustio je Milano i vratio se u Udine.

Za sada, Lazar ostaje fudbaler Udinezea, a na transfer karijere će morati još da sačeka.

Do kraja avgusta će biti poznato hoće li Inter i Samardžić senior naći zajednički jezik u pokušaju da do transfera dođe ili će reprezentativac Srbije umesto crno-plavog dresa nositi neki drugi. To bi mogao da bude i dalje Udinezeov, ali možda i nekog trećeg kluba koji bi ušao u trku sada kad je dogovor sa Interom na ivici propasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading