TOPALKO POKAZAO BROD OD 100.000 EVRA, A U NJEMU SUVI LUKSUZ: Snimak šokirao javnost, kamere zabeležile kad je radio OVO!

Autor:

Zabava

14.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topalko pokazao šta radi u slobodno vreme na brodu!

TOPALKO POKAZAO BROD OD 100.000 EVRA, A U NJEMU SUVI LUKSUZ: Snimak šokirao javnost, kamere zabeležile kad je radio OVO!

Foto: Instagram.com

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda", koji je simpatije publike pobrao i tokom učešća u rijaliti programu "Farma", Milan Topalović Topalko ostvario je zavidnu karijeru, te se sada trudi da uživa u svakom slobodnom trenutku. Kada nije kod roditelja u svom rodnom mestu gde obaljva sve seoske poslove, rado uživa u lovu i ribolovu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Pevač koji je nedavno postao deda, kada je njegova ćerka Helena donela na svet ćerku, letnje dane koristi kako bi svaki slobodan trenutak proveo u svojoj oazi mira na luksuznom brodu koji poseduje. Ovaj brod nosi naziv "Helena" po njegovoj jedinici koji je uredio po svom ukusu i potrebama, a sada je pokazao kako izgleda unutrašnjost plovila.

Sa zadnje strane nalazi sto i klupe na otvorenom odakle se ulazi u ful opremljeni deo u kome se Topalko potrudio da ništa ne fali.

 

U kabini broda se nalazi kuhinja, kupatilo zatim dva kreveta za odmor, i jedan veliki bračni krevet za spavanje kao i sto za ručavanje koji je izrađen od najfinijeg drveta, a kako je istakao prodaje ga za 100.000 evra. U jednom trenutku pokazao je da u slobodno vreme, kada ne stiže da ode do teretane, odradi serije i serije zgibova u unutrašnjosti broda. 

- Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam - doneo je odluku i život nastavio na reci, a svoju novu plutajuću kuću sredio je do perfekcije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading