FANOVI BESNI NA MEDŽIKA: Protraćio je najbolje moguće ime namenjeno glumcu filmova za odrasle!

Autor:

Sport

14.08.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonson slavi 64. rođendan, ali mu navijači i dalje ne praštaju greh koji je napravio odabirom pseudonima.

FANOVI BESNI NA MEDŽIKA: Protraćio je najbolje moguće ime namenjeno glumcu filmova za odrasle!

Foto: Ap photo

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji, Ervin Džonson, poznatiji kao Medžik Džonson, danas, 14. avgusta, proslavlja svoj 64. rođendan.

Legendarni Medžik je celu karijeru proveo igrajući za Los Anđeles Lejkerse, sa kojima je osvojio pet šampionskih prstena u NBA ligi.

Osim toga, Džonson je tri puta bio i MVP najjače lige na svetu, dok je u tri navrata bio proglašen i za najkorisnijeg igrača velikog finala.

Takođe, 12 puta je učestvovao na Ol star utakmicama, na kojima je dva puta bio i igrač meča, u devet navrata je bio član najbolje petorke NBA lige, u četiri sezone je imao najviše asistencija od svih, a dva puta je bio i najbolji kradljivac lopti. Naravno, Lejkersi su povukli njegov dres sa brojem 32.

Ipak, bez obzira na košarkaške uspehe, postoji jedna stvar koju mu navijači nikada neće oprostiti.

Naime, mišljenje mnogih u Sjedinjenim Američkim Državama je to da je Ervin Džonson, uzimanjem pseudonima Medžik Džonson upropastio najbolje moguće ime za industriju filmova za odrasle.

Sa njihove tačke gledišta, to je vrlo jednostavno. Medžik u prevodu znači magični, a širom engleskog govornog područja je Džonson nadimak za muški polni organ. Prema tome, jasno je zbog čega bi ime Medžik Džonson veoma dobro stajalo nekom glumcu u filmovima namenjenim punoletnima.

O tome se čak godinama unazad vodi polemika na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading