IPAK NAPUŠTA FULAM? Stiže nova ponuda za Mitrovića!

Autor:

Sport

13.08.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbina čeka veliki izazov.

IPAK NAPUŠTA FULAM? Stiže nova ponuda za Mitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Saudijski klub Al Hilal ovog leta napravio je totalnu rekonstrukciju tima, pošto su u Rijad stigli Sergej Milinković-Savić, Ruben Neves, Kalidu Kulibali i Malkom, ali tu nije kraj.

Prema poslednjim informacijama, na vratima Al Hilala nalazi se i Nejmar, koji bi bio najveća zvezda prelaznog roka.

Međutim, u klubu sa King Fahd internacionalnog stadiona su svesni da im za osvajanje titule prvaka države treba i rasni golgeter, a njihov izbor je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović.

Al Hilal je pre nekoliko nedelja već slao ponudu za popularnog Mitrogola, ali su je "kotidžersi" odbili, iako je Srbin želeo da promeni sredinu.

Kako sada javlja odlično upućeni Fabricio Romano, Al Hilal će uskoro poslati novu ponudu za Mitrovića, pa bi Fulam, znajući želju svog golgetera, mogao da je prihvati.

Podsetimo, Mitrović je član Fulama već pet i po godina, a za to vreme je odigrao 206 utakmica, na kojima je postigao 111 golova, uz 22 asistencije.

Osim za Fulam, Mitrović je tokom karijere nastupao još za Njukasl, Anderleht i Partizan, u kom je i počeo da se bavi fudbalom.

Takođe, poznato je da je Aleksandar Mitrović najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, za koju je na 81 utakmici dao 52 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading