SVE SMO BLIŽI TRANSFERU GODINE: Nejmar na korak do Al Hilala!

Autor:

Sport

13.08.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac blizu odlaska u Saudijsku Arabiju.

SVE SMO BLIŽI TRANSFERU GODINE: Nejmar na korak do Al Hilala!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar, postao je predmet intenzivnih transfernih spekulacija, kako se približava potencijalni prelazak u klub Al Hilal. Ovaj brazilski reprezentativac je navodno dogovorio lične uslove ugovora sa Al Hilalom, ali konačna realizacija transfera zavisi od dogovora između ova dva kluba oko visine obeštećenja. Francuski sportski list "Ekip" prenosi da se pregovarački proces privodi kraju, dok se pristupa ključnim detaljima oko transfera.

Prema informacijama francuskih medija, Nejmar je već potpisao dvogodišnji ugovor sa Al Hilalom, a vrednost ovog ugovora se procenjuje na oko 160 miliona evra. Međutim, odluka o transferu još uvek zavisi od visine obeštećenja koje će Al Hilal morati platiti PSŽ-u kako bi se Nejmar pridružio saudijskom klubu.

Foto: Tanjug/AP

Nejmar u dresu PSŽ-a

Izvor blizak pregovorima je otkrio da se predstavnici PSŽ-a i Al Hilala trenutno sastaju u Parizu kako bi raspravljali o cifri obeštećenja za Nejmara. Iako je rukovodstvo PSŽ-a odbilo prvu ponudu od 80 miliona evra za brazilskog fudbalera, očekuje se da će konačna cifra za transfer biti viša, vjerovatno ne manja od 90 miliona evra.

Nejmar, koji ima 31 godinu, pridružio se Pari Sen Žermenu 2017. godine nakon transfera iz Barselone. Tokom svog boravka u PSŽ-u, ostavio je značajan trag, odigrao je 173 utakmice i postigao impresivnih 118 golova. Njegov potencijalni transfer na arabljanski kontinent predstavlja značajnu vest u svetu fudbala i izaziva pažnju navijača širom sveta. Dok se pregovori privode kraju, svi prate razvoj događaja i čekaju zvaničnu potvrdu ovog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading