SAUDIJCI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU: Sergej dobija STRAŠNO POJAČANJE! Nejmar stiže u Al Hilal!?

Autor:

Sport

13.08.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bacaju pare kao klikere.

SAUDIJCI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU: Sergej dobija STRAŠNO POJAČANJE! Nejmar stiže u Al Hilal!?

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Nejmar je na izlaznim vratima PSŽ-a, nije bio u sastavu tima iz Pariza na startu Lige 1, a sledeća stanica u karijeri biće mu Daleki istok.

Najveća želja Brazilca je da se vrati u Barselonu, klub u kojem je doživeo punu igračku afirmaciju, ali katalonski klub nemam finansijska sredstva da priušti sebi njegov transfer.

Al Hilal nema tih problema. Za Arape je novac samo parče papira koje bacaju kao da igraju "monopol" i ostvaruju sebi sve želje.

Ponuda za Nejmara je 100 miliona evra po sezoni. Braziloac nije imun na novac, njegov otac je pristao na ove finansijske uslove, tako da ostaje da se vidi da li će ovaj transfer biti uspešno realizovan.

 

 

Al Hilal je već bio vrlo aktivan u ovom prelaznom roku. Na klupi slavnog kluba će sedeti Žorž Žesus, plaćeno je i 55.000.000 evra za vezistu Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a stigao je i Kalidu Kulibali iz Čelsija, za 27.000.000 i Sergej Milinković Savić za 40.000.000 evra.

Žele i Aleksandra Mitrovića, a nudili su Kilijanu Mbapeu najveći ugovor u istoriji sporta, ali je Francuz to odbio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading