HRVATSKI PREDSEDNIK MILANOVIĆ BEZ PARDONA: Išli su u Atinu da se mlate, odgovaraće za to!

Autor:

Sport

12.08.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se suđenje hrvatsko-grčkoj huliganskoj grupi koja je nasmrt izbola navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa (29) u ponedeljak.

HRVATSKI PREDSEDNIK MILANOVIĆ BEZ PARDONA: Išli su u Atinu da se mlate, odgovaraće za to!

Foto: Tanjug/HINA

Na suđenju hrvatsko-grčkoj huliganskoj grupi, koja je nasmrt izbola navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa (29) u ponedeljak, nastavljeno je suđenje u Atini.

U subotu se uz ogromne mere bezbednosti i interesovanje tamošnje javnosti pred istražnim sudijom pojavilo 30 okrivljenih pristalica zagrebačkog Dinama, dok će se u nedelju o svojoj krivici izjasniti i preostali uhapšeni, njih 35.

Republika

Foto: Tanjug/AP

STREPE: Uhapšeni navijači Dinama i PAO

Prema izveštajima grčkih medija zasad su 12 Hrvata i jedan Grk (navijač Panatinaikosa) priznali krivicu za učestvovanje u brutalnoj tuči u atinskom predgrađu Nova Filadelfija, ali su negirali optužbe za ubistvo. U međuvremenu su se otvorenim pismom oglasili i roditelji uhapšenih huligana iz Hrvatske, koji strahuju od pristrasnog suđenja i krvne osvete u grčkih zatvorima.

Tim povodom oglasio se i predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

Ako je ono javno pismo, video sam ga. Pustimo sada roditelje, to su odrasli ljudi, nisu ih roditelji tamo poslali, išli su sami i neki će odgovarati za to. Ali baš je čudno da 100 ljudi zadrže u pritvoru. Pet dana policija ima pravo da ih zadrži. To sada ističe. Nezavisno od toga zašto su oni išli dole, išli su da se mlate, a ja to ne mogu da podržim. To je naprosto čudno ponašanje. Ali, građani imaju svoja prava. Okolnosti gubitka tog života, ubistva, još nisu razjašnjene. Ne zna se počinilac još uvek - rekao je Milanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marija

13.08.2023 06:16

Dovoljno je sto su Krvati. Kama im je u krvi, iliti srbosjek. Milanovicu, ubijali su ti pretke, Srbe.