PRAZNE PUŠKE U BUKUREŠTU: Nordsjeland s desetoricom odoleo atacima FCSB

Autor:

Sport

11.08.2023

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka o putniku u plej-of LK i potencijalnom rivalu Partizana pada u revašu u Danskoj.

PRAZNE PUŠKE U BUKUREŠTU: Nordsjeland s desetoricom odoleo atacima FCSB

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri rumunskog FCSB i Nordsjelanda iz Danske odigrali su u Bukureštu nerešeno 0:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Gosti su od 59. minuta imali igrača manje nakon što je drugi žuti karton i isključenje zaradio Adamo Nagalo, međutim, domaći sastav to nije uspeo da materijalizuje.

Pobednik ovog dvomeča u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige konferencija igra sa boljim iz duela u kojem se sastaju naš predstavnik Partizan i azerbejdžanski Sabah. Podsetimo, u uvodnom duelu u Bakuu domaći sastav rutinski i lako savladao je izabranike Igora Duljaja sa 2:0.

- Mora bolje! Ušli smo veoma loše u utakmicu, zasluženo su nas pobedili. Šutnuli smo samo nekoliko puta, što je nedopustivo. Moja je krivica, moja odgovornost, a ono što treba da kažem igračima, reći ću im u svlačionici. Naš problem je bio kako smo ušli u utakmicu, a to nije do igrača, već do mene, kao što sam rekao. Mora da bude bolji odnos i, u revanšu, to će sigurno i biti - rekao je Duljaj za TV Arena sport neposredno posle utakmice u Bakuu.

Revanš mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 17. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading