HAOS U ZEMUNU! Zbog bahatih vozača STOTINE građana blokirano u autobusima, tek kada se pojavio PAUK izašli iz kafane

Autor:

Vesti

11.08.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je Glavna ulica zatvorena za saobraćaj zbog rekonstrukcije, Zemunci, a i svi koji prolaze kroz ovaj deo grada muče muku

HAOS U ZEMUNU! Zbog bahatih vozača STOTINE građana blokirano u autobusima, tek kada se pojavio PAUK izašli iz kafane

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

U Novogradskoj ulici u Zemunu večeras je došlo do kolapsa gradskog saobraćaja kada su dva neodgovorna vlasnika vozila nezakonito parkirala svoje automobile.

Naime, od kada je Glavna ulica zatvorena za saobraćaj zbog rekonstrukcije, Zemunci, a i svi koji prolaze kroz ovaj deo grada muče muku, a večeras je čak sedam linija koje vode prema Novom Gradu, Zemun Polju i Batajnici bilo u blokadi.

Zbog dva bahata vozača „pežoa“ i „opela“ kolona autobusa, sa stotinama građana stajala je u toj ulici, a ni dolazak saobraćajne policije nije mogao da primori vozače da dođu i da ih pomere, a reagovali su tek kad je došao „pauk“ Parking servisa sa upaljenim rotacionim svetlom.

Oni su se čak i čudili zašto smetaju njihovi automobili, a dolazak vozačice „pežoa“ izazvao je aplauze građana koji su čekali da se slučaj razreši.

 

Došla je i patrola saobraćajne policije, koja i pored svih pokušaja nije uspela da pronađe vlasnike vozila, i objašnjavala je revoltiranim građanima da oni svoj posao rade po zakonu.

Kada je stigao „pauk“, odjednom su se pojavili vlasnici iz kafane prekoputa, dali dokumenta i policija im je naložila da pomere vozila da bi se omogućilo odvijanje saobraćaja.

 

Policija je uradila svoj posao, napisala im je prekršajne prijave, odnosno mandatne kazne za nepropisno parkiranje od 5.000 dinara, a 2.500 ako se plati u roku od osam dana, jer zakon ne prepoznaje muke ljudi koji su ispaštali zbog bahatosti dvoje vozača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading