TRAMP NAVIJA ZA ZVEZDU MERIDIANBET! Bivši predsednik Amerike dobio crveno-beli dres

Autor:

Sport

10.08.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti Trampove administracije i njega lično bili su direktor Arena Sport televizije Nebojsa Žugić, zajedno sa predsednikom Skupštine Arene Milošem Jovanovićem.

TRAMP NAVIJA ZA ZVEZDU MERIDIANBET! Bivši predsednik Amerike dobio crveno-beli dres

Foto: Printskrin

Donald Tramp je zvezdaš! Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Dražava, Donald Tramp, ugostio je u Njujorku dvojicu Srba koji su mu na poklon dali dres KK Crvena zvezda Meridianbet sa brojem jedan.

Gosti Trampove administracije i njega lično bili su direktor Arena Sport televizije Nebojsa Žugić, zajedno sa predsednikom Skupštine Arene Milošem Jovanovićem. Takođe, poznatom domaćinu osim crveno-belog dresa sa njegovim imenom na leđima poklonili su i vrednu knjigu srpskih manastira, a slavni Amerikanac s oduševljenjem je prihvatio oba dara od gostiju iz Srbije.

Republika

Foto: Printskrin

ZADOVOLJSTVO: Poklon iz Srbije

Razlog posete nije poznat, ali ako je suditi po oduševljenju Donalda Trampa i njegovih gostiju nije isključeno da se priprema nešto veliko za srpski sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading