"INDIJANCI, PALITE KUĆI"! Golac surov: Partizan bez stida ponižen je u "miki maus" takmičenju

Autor:

Sport

10.08.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuće je šta je moglo da se desi da golman nije imao svoje veče, kaže legenda crno-belih

"INDIJANCI, PALITE KUĆI"! Golac surov: Partizan bez stida ponižen je u "miki maus" takmičenju

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija poraženi su i poniženi na gostovanju Sabahu iz Bakua - 2:0 (0:0).

Crno-beli su zapravo dobro prošli u Azerbejdžanu najviše zahvaljujući golmanu Aleksandru Jovanoviću, koji je odbranio nekoliko zicera domaćinu, uključujući i penal.

Utakmicu je detaljno ispratio Ivan Golac, legenda Partizana, koji je kao uvek iskreno i bez dlake na jeziku govorio šta mu je na srcu.

Republika

Foto: Starsport

ISKREN: Ivan Golac

- Mučenje i agonija! Prosto mi je neverovatno da je jedna ekipa, inače početnička na fudbalskom nebu, bila toliko dominanta i superiorna. Dovoljno je reći da nam je najbolji igrač bio golman. Zastrašujuće je šta je moglo da se desi da golman nije imao svoje veče. Ono liči na amaterizam. Crno-beli su poniženi. Ono što me najviše užasava jeste što nije bilo borbe, srca, izgaranja. Partizan je već dugi niz godina, da ne kažem decenija, postao klub koji dobija ko kako hoće. Kao da je bezvredan. Bez kvaliteta, plana, programa i na kraju stida. Izgledaju izgubljeno. Oni za 96 minuta fudbala nisu imali dve poluozbiljne akcije. Bez pravog udarca na gol. S druge strane, ovi nesretnici igraju se s Partizanom. Odigraju pas, kreću se, menjaju stranu, to fudbalski izgleda... Crno-beli su tehnički i taktički poniženi i to je frapantno i zastrašujuće. Nije strašno ponekad izgubiti, ali morate krv da propljujete. Triput za poluvreme - naglašava elokventni Golac u razgovoru za "Republiku".

Revanš je na programu u četvrtak 17. avgusta u Humskoj, a pobednik dvomeča u plej-ofu za plasman u grupnu fazu igraće protiv Nordsjelanda ili FCSB.

- Sta ovim što smo videli nema šanse da prođemo dalje. Mrak i tama. Ovaj stranac sa latino prezimenom, takav profil fudbalera nije nivo Partizana. Nekada se igralo srcem, plus kvalitet. Sredina terena - mrak i tama! Ovo je zapravo fantastičan rezultat. Malo ozbiljnija ekipa da je bila umesto Sabaha dala bi Partizanu sedam golova i posle rekla: Ajde indijanci, palite kući, nećemo da igramo revanš sa vama. Još u nekom "miki maus" takmičenju - kaže Ivan Golac i osvrće se na izgovore pojedinaca da u Bakuu vlada strašna vlaga:

- Kakav idiotizam. Šatro da se popije voda da se ne bi dehidriralo. Nebuloze i prevare. Igrali smo i na plus 50 stepeni Celzijusa. Teško? Poliješ se vodom bre i teraš dalje. Sve ostalo su nebuloze. Fudbal je nekad bio fajt, dostojastvo, kvalitet, muška igra. Nego, hajde da se nadamo povoljnom revanšu, mada će ovi igrati na kontre u Beogradu. Pre 50 godina ovaj Sabah bi prosečan klub iz beogradske lige dobio sa dva, tri nula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
ARMIJA Navijaca

10.08.2023 23:13

Dali je VAZURA DAO OSTAVKU ! Ako nije STA SE CEKA. BATINE !

NAVIJACI ZABRANIMO ULAZ

10.08.2023 23:14

SVI na MEC SA NISLIJE da BAGRU IDIOTA OTERAMO za vek i vjekov.