"BOMBA" U SUPERLIGI: Bivši igrač Zvezde POTPISAO za TSC!

Autor:

Sport

10.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno pojačanje na severu Srbije.

"BOMBA" U SUPERLIGI: Bivši igrač Zvezde POTPISAO za TSC!

Foto: Starsport

Miloš Vulić sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić novo je pojačanje TSC iz Bačke Topole, a ugovor sa timom sa severa Srbije je potpisao do 2025. godine.

On se u Srbiju, u redove vicešampiona Superlige, vratio kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa italijanskom Peruđom, čiji je dres nosio prethodne sezone.

Takođe, Vulić je i pre toga igrao u Italiji, i to za ekipu Krotonea, u kom je proveo dve sezone, odakle je došao iz Crvene zvezde.

Ovaj Kruševljanin je ponikao u Napretku, da bi u januaru 2019. prešao u Crvenu zvezdu. Posle sezone i po i 40 utakmica u crveno-belom dreus, prešao je u Krotone za 800.000 evra.

Foto: Starsport

Miloš Vulić u dresu Crvene zvezde

Vulić je igrao za beogradskog velikana i u Ligi šampiona, a bio je i strelac jednog pogotka u pobedi protiv Olimpijakosa na Marakani (3:1).

U međuvremenu je debitovao i za selekciju Srbije, a do sada je upisao dva nastupa za "orlove".

Debi u ekipi Žarka Lazetića može da ima već predstojećeg vikenda,  kada će TSC gostovati Radničkom u Kragujevcu.

Podsetimo, TSC je u sredu odigrao istorijski meč, pošto je igrao protiv portugalske Brage u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je doživeo ubedljiv poraz (3:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading